כבר לפני  18 שנים, כשסיימתי את בית הספר לטבחות בתדמור,

הבנתי שהחיפוש אחר טעמים חדשים, יהיה חלק בלתי נפרד מחיי היום יום שלי

במטבח האיטלקי התאהבתי בעיקר בגלל פשטותו, הניחוחות והטעמים הנפלאים שלו,

והקשר למטבח הדרום אמריקאי, על כל טעמיו הייחודיים, טבעי לי משום שנולדתי ב Paranà - Entre Rìos שבארגנטינה.

כך למדתי את סודות המנגל והבשרים על האש עוד כילד מאבא שלי,

ועד היום אני משתמש בשיטות הצלייה המסורתיות בהן משתמשים                            (אנשי השדות הארגנטינאים).

 

עם הזמן שילבתי את אהבת הגריל יחד עם המטבח האיטלקי,

והוספתי לו את הניסיון שצברתי בקולינריה העכשווית - 

כשף וגרילמן של מסעדת Frame בתל אביב.

אז הקמתי את El Tata - עסק לקייטרינג, אירועי גריל

ומכירת אוכל מוכן וטעים הביתה.

הרצון לחלוק את החוויה הבשלנית עם חברים ורבים אחרים,

דחף אותי להקים סדנאות בישול מעשירות ומלמדות על אוכל אותנטי, אבל גם חדשני ומקורי,

ומעולה לכל מי שרוצה!

הודיה בן שמעון

בעלי ואני!

וואו אני חייבת לציין שהיה פשוט כיף וטעים!
אלחנדרו איש כל כך נחמד, ומשקיע ופועל מכל הלב!
נהנינו מכל ורגע ובהחלט נחזור לעוד סדנא - היה פשוט כיף וטעים!

ספרו לחברים

!?נהניתם

ארבע סדנאות בישול

לחוות בישול דרך הידיים

דרום אמריקאית

בשרים בגריל

איטלקית

חלבית / צמחונית

פריסטייל

אנחנו משלבים

סדנת גיבוש לצוותים

בואו נראה אתכם

חוויה קולינרית

כבר שנים קבוצות רבות מגיעות אלי להתארח וללמוד את תחום הקולינריה בארץ.

.עם המון ניסיון ואהבה לתחום, אשמח לארח אתכם ולהעביר מהידע שלי כדי שתוכלו לבשל לעצמכם ולקרוביכם

תוכלו להינות מסדנאות בישול ממגוון מטבחים שונים ובנוסף תוכלו להחליט בעצמכם מה תבשלו בסדנת הפריסטייל שלי. אני מזמין אתכם לבוא להינות וללמוד ובעיקר לאכול

השאירו פרטים
 
עם החבר החתיך שלי