top of page
meat
בשר דרום אמריקאי על האש

בשרים בגריל

​תמיד חלמתם להיות הגרילמנים הכי טובים בשכונה?

בואו ללמוד איך עושים על האש כמו אלופים, איזה בשר הכי טעים על הגריל,

אילו הכנות יש לעשות לפני שמניחים את הבשר על האש ואיך מנפנפים בכיוון הנכון.

בסדנת בישול זו, הבשרים עוברים תהליך קפדני של יישון בוואקום - כל מה שנשאר לעשות זה לבוא רעבים!

  • הסדנה מתאימה לזוגות

  • הסדנה מתאימה לקבוצות פרטיות עד 25 משתתפים

  • משך הסדנה: 3-5.5 שעות

השאירו פרטים

תודה! נהייה בקשר בקרוב

bottom of page