top of page
בארגנטינה יש מאכל אחד שמאחד משפחות או חברים, האמפנדס!
בסדנה נכין בצק אמיתי מהבסיס, נמלא במילויים שונים, נלמד קיפולים מסורתיים, נאפה ונשב יחד סביב שולחן עם יין ארגנטינאי משובח וסיפורים של אלחנדרו על החיים בארגנטינה.

סדנת אמפנדס ארגנטינאית
!Vamos Argentina
בארגנטינה יש מאכל שמאחד משפחות, חברים וגם שכנים, האמפנדס!
הארגנטינאים מגישים אמפנדס בכל מפגש, בכל חגיגה וגם בכל פעם שצופים יחד במשחק כדורגל.
פעם אכלו אמפנדס רק במילוי בשר, אבל היום, הארגנטינאים יודעים לגוון ולנסות טעמים חדשים.
בסדנא נכין בצק מהבסיס: נלוש, נרדד, נמלא ונלמד לסגור בקיפולים שונים
(כדאי לדעת לזהות, אחרי האפייה לא רואים מה יש בפנים...).
וכשהאמפנדס יצאוות מהתנור, פותחים שולחן, יושבים כולנו יחד, נהנים מיין ארגנטינאי משובח, מדברים, צוחקים ושומעים סיפורים של אלחנדרו על החיים בארגנטינה מהתקופה שהייה בן 17 ועד היום.
איזה מילויים נכין?
-
בשר - בתיבול שעוד לא טעמתם בשום מקום
-
עוף - עסיסי שתטחנו בעצמכם
-
הומיטה- מילוי תירס שמבשלים על מחבט
-
גבינות ובצל - שילוב עשיר וממכר
ייתכנו התאמות קלות בהתאם לעונה ולבחירת השף באותו יום


ומה עוד?
נכין גם 3 סלטים ארגנטינאים
ומה עוד?
נכין גם 3 סלטים ארגנטינאים
כל הארוחה מוגשת עם יין ארגנטינאי איכותי
ולקינוח?
תנו לאלחנדרו להפתיע אותכם,
למי זה מתאים?
-
לזוגות, חברים, משפחות שרוצים לבלות עם עוד אנשים
-
משך הסדנה: 3-3.5 שעות
-
הסדנה תתקיים עם מינימום משתתפים - תבדקו פה
השאירו פרטים

bottom of page
